Welkom bij Voeding met Visie Velp

Voeding met Visie Velp is dé diëtistenpraktijk voor Velp en Rozendaal waar u terecht kunt voor een deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.

Wanneer u verandering in uw voedingspatroon wilt aanbrengen, zullen uw wensen, vragen en persoonlijke doelen het uitgangspunt zijn voor de inhoud en wijze van dieetadvisering . De informatie en adviezen worden zoveel mogelijk afgestemd op uw eet- en leefpatroon. Daarnaast is er veel aandacht voor coaching en ondersteuning bij het in de praktijk brengen van de wenselijke veranderingen. Met als doel: ook op lange termijn een zo goed mogelijk resultaat!

Voeding met Visie Velp heeft een nauw samenwerkingsverband met de huisartsen en hun praktijkondersteuners, de Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet (http://praktijkouderengeneeskunde.nl) en andere eerstelijns hulpverleners in Velp, zoals fysiotherapeuten. Hierdoor wordt een zo goed mogelijke zorg voor u gegarandeerd: http://www.eenplus.nl.

 

Locatie en bereikbaarheid

Voeding met Visie Velp is gehuisvest in:

Gezondheidscentrum Velp

Rozendaalselaan 34-8

6881 LD Velp

 

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een email versturen:

Telefoon: 06 - 10 78 16 92

Email: info@voedingmetvisie.nl

U kunt ook het contactformulier invullen; zie hiervoor de pagina contact.

Links

Voeding met Visie Velp is lid van de Nederlandse Vereniging van Dietisten. De diëtisten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook is Voeding met Visie Velp aangesloten bij ElDiA; het samenwerkingsverband van eerstelijns diëtisten in Arnhem en omstreken.